Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe web sajta. Korišćenjem našeg web sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu web stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od Vaše poslednje posete. Sadržaji objavljeni na web sajtu, vlasništvo su Space touch i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom web sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Kada koristite naš web sajt nije dozvoljeno da:

- Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja
- Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem
- Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete web sajt ili aplikaciju u cilju njihovog onesposobljavanja

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj web sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.